Kontakt mig på
[email protected]

Portfolio

15 år med webudvikling, markedsføring, implementering og optimering.

Jeg har igennem snart 15 år beskæftiget mig med forskellige webudviklings systemer. Primært med .php som udviklingssprog, og MySQL som database engine. Sideløbende har jeg stor fokus på e-markedsføring, søgemaskineoptimering og kampagne evaluering. I de seneste 5 år, har jeg arbejdet rigtigt meget med CMS systemet WordPress. Jeg har nedenfor vedlagt forskellige projekter, jeg dels har været tæt involveret i, eller helt produceret.

 

Munkebjerg Hotel

Munkebjerg Hotel

Webudvikling, design og UI i samarbejde med Komunikado i Århus. Sitet er opsat i CMS systemet Drupal. Samarbejdet fandt sted i 2014. Som et led i generel design ændring hos Munkebjerg Gruppen. Se hjemmesiden her.

 

Udviklingen omfatter endvidere:

Hotel Opus
Casino Munkebjerg
Vejle Center Hotel
Restaurant Børkop Vandmølle
Tree-Top Restauranten
Avenue Hotel Copenhagen

 

Gjerlev Enslev Friskole

Gjerlev Enslev FriskoleWebudvikling i CMS systemet WordPress i 2014. Som et sponsorat og støtte mod skole lukning i lokalområdet. Sitet er opsat på et skabelonen: AccessPress Ray. Endvidere har sitet fået implementeret Mailpoet nyhedsbrevs system.

Se hjemmesiden her.

 

Opholdsstedet Vividus

Opholdsstedet Fonden VividusSocialpædagogisk opholdssted – Fonden Vividus har fået bygget denne hjemmeside baseret på CMS systemet WordPress. Sitet er udbygget med diverse plugins og funktioner. Sitet blev leveret i 2013.

Se hjemmesiden her.

 

Stenstrup Valve

Stenstrup ValveStenstrup Valve er baseret på CMS systemet WordPress, og blev til i foråret 2013. Sitet har udbygning med special .pdf download plugin. Sitet er bygget på hhv. Dansk, Tysk og Engelsk. Siden har specielle landing pages, da der kører Google Adwords for sitet.

Se hjemmesiden her.

 

Restaurant Oven Vande

Restaurant Oven Vande Restaurant Oven Vande i Fredericia fik i 2013 bygget dette site. Sitet var del af en bordbestillings opgave via freelance netværket Amino.dk. Siden er baseret på WordPress. Sitet er baseret på skabelonen: Terrifico. Sitet er udbygget med plugin funktionen Mailpoet. Se hjemmesiden her

 

Mangor & Nagel

Akitektfirmaet Mangor & NagelArkitektfirmaet Mangor & Nagel har løbende fået udviklet og vedligeholdt forskellige funktioner på deres WordPress hjemmeside. Siden er købt specielt designet eksternt. Seneste udbygning på sitet er med WPtouce Mobil plugin, for at imødekommet Google´s mobilvenlige opdatering (21. april 2015)

Se hjemmesiden her.

 

Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps

 Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps Fredericia tømrer- & entreprenørforretning Aps fik i 2012 bygget dette site, baseret på CMS systemet WordPress. Sitet er baseret på skabelonen: Pytheas. Sitet har specielle landing pages i forbindelse med løbende søgemaskineoptimering.

Se hjemmesiden her.

 

Fredericia Psykolog- & Coaching Praksis

Fredericia Psykolog- & Coaching PraksisFredericia Psykolog- & Coaching Praksis blev til igennem et privat netværk. Sitet er baseret på  CMS systemet WordPress. Sitet blev etableret i sommeren 2013.

Se hjemmesiden her.

 

& – Frisør salon

& Frisør salon Frisør salon & i Fredericia kom til i 2014.
Sitet er baseret på CMS systemet WordPress.

Se hjemmesiden her.

 

 

Café MUMS

Café MUMSSitet er baseret på CMS systemet WordPress, med skabelonen: Virtue. Sitet kom til i foråret 2013. Sitet er udbygget med plugin funktionen Menus Manager, til styring af mad menuer.

Se hjemmesiden her.

 

Marine Arkæologisk Gruppe

Marine Arkæologisk Gruppe

Marine Arkæologisk Gruppe blev til i 2012. Sitet er bygget i CMS systemet WordPress.
Skabelonen er : Virtue

Se hjemmesiden her.

 

 

Cosy – Bed and breakfast

Cosy – Bed and breakfast er ideer og funktioner er blevet til i samarbejde med privat netværk. Sitet er baseret på html 5. Sitet er 100% responsive.

Se hjemmesiden her.

 

 

Billigolie.nu

billigolie.dkBilligolie.nu er et leverandør site med billig fyringsolie. Sitet er bygget i WordPress med Woocomerce & DIBS betalings plugin. Sitet blevet lavet i 2015. Sitet er responsive, og tilpasset computer, tablet og smartphones.

Besøg hjemmesiden her.

 

 

Murermester Frank Skarnvad

Hjemmeside i WordPress til murermester Frank Skarnvad. Skarnvad.dk er bygget i WordPress. Helt simple opbygning, med ganske få navigations muligheder og plugins. Kort sagt et site der er lige til at gå til.

Se hjemmesiden her.

 

 

Sparsø Boligudlejning

Sparsø Boligudlejning selv er involveret i processen. Kunden håndterer selv sitet. Sitet er opsat i flat design, og med fokus på hurtig og målrette navigation. Sitet er 100% responsive. Sitet er opsat i CMS systemet WordPress.

 

 

Ambjerg.com (Igangværende projekt)

Ambjerg.com

Igangværende projekt, hvor Jens Ole Ambjerg selv er involveret i processen, og modtager løbende undervisning i sidens opsætning. Sitet er 100% responsive. Sitet er opsat i CMS systemet WordPress.