Kontakt mig på
[email protected]

Kim Clausen

Når en størrelse passer til alt

Dedikeret, udadvendt og smilende webudvikler /
e-koordinator, med stærke grafiske og
kommunikative kvaliteter.

Jeg er en erfaren, stabil og smilende (web) udvikler, integrator og e-koordinator, som brænder for gode, holdbare web, implementering, markedsføring og udviklings opgaver. En person som, i et tæt samarbejde, kan være behjælpelig med at løse opgaver inden for kreative, brugervenlige, funktionelle web- og markedsførings opgaver. Jeg er en medarbejder man kan regne med, og som er til stede, når det gælder. Dette vil jeg kunne tilbyde jer!

Webudvikling, implementering, vedligeholdelse,
support og alt det digitale, intern som ekstern.

Jeg har intern som ekstern, arbejdet struktureret og løsningsorienteret, med web og hjemmeside løsninger i mere end 14 år. Sideløbende har jeg arbejdet med online og markedsførings baseret løsninger. Både i nystartede og eksisterende virksomheder, har jeg været med til at skabe positive og fremadrettede resultater. Jeg har altid været den der arbejder ud fra moralen om at løsninger og målsætninger skal opnås.

Casen og opgaven i fokus.

Jeg er engageret, og er altid tæt tilknyttet mine opgaver, funktioner og kan holde mange bolde i luften, uden at blande dem. Ekspertise i hvordan et gode web elementer klargøres, digitale medier og general web funktionalitet opstilles sælgende og informativt, har altid haft sine faste arbejdsgange i flere af mine stillinger.

Webudvikling, optimering, SEO, kommunikation,
branding og markedsføring

Aspekter jeg har stor flair og interesse for. Det være sig i eksempelvis. Kontroversiel programmering og udarbejdelse af diverse hjemmesider, web, markedsførings elementer og funktionaliteter. Min kompetence er stor på både den grafiske, programmering og den markedsføringsmæssige del. Jeg arbejder meget fokuseret både som webudvikler, koordinator og konsulent, og som ivrig Internet/computer bruger og researcher, på et forholdsvis højt niveau.